- Annons -

Smederna presenterar två förare

Dalmasen Pontus Aspgren är klar för en förlängning i Eskilstuna Smederna. Det meddelar klubben på sin gala under lördagskvällen. Man har även gjort klart med Daniel Bewley

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Pontus Aspgren kom till Smederna inför säsongen 2017. Därefter har han varit klubben trogen. Han körde dock för Indianerna säsongen 2020 då Smederna inte kom till start på grund av pandemin. Nu är dalmasen klar för en fortsättning i klubben som han har vunnit fyra medaljer med varav tre guld.

Säsongen 2021 var riktigt bra för Pontus del. Han snittade 2.095 poäng per heat vilket gav en åttondeplats i snittligan. I och med det var han näst bästa svensk i Bauhausligan 2021. Bara Fredrik Lindgren var bättre.

Smederna meddelar även att man har gjort klart med den unga supertalangen Daniel Bewley. Den unga britten körde 2020 för Rospiggarna i den svenska ligan.

Daniel Bewley, född 1999 är en stor talang inom Speedwayvärlden. Årets säsong var mycket bra för honom. Han vann bland annat polska ligan med sitt lag Wroclaw och vann VM-guld med Storbritannien i Speedway of Nations. Han snittade i polens högstaliga 1.741 poäng per heat.

Bewley går in på snittet 1.398.

Smederna 2022
Pontus Aspgren 2.095
Daniel Bewley 1.398
Johannes Stark 0.500
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

Adam Holman
foto: Erik Kruse

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna