- Annons -

Smederna om att få till banan till premiären – då ska det vara färdigt

Smedernas arena har drabbats av en brand. Det gör att klubben behöver ställa in sin första träningsmatch. Nu har klubben en plan för hur man ska få banan klar till premiären.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Klubben låg inte på latsidan efter att man fick beskedet att det har brunnit i deras luftstaket, snabbt fanns det en plan på plats.

– Det handlade direkt om att få tag i en entreprenör och för det första vara helt överens med kommunen om hur vi agerar, det blir ju kommunen som håller i återuppbyggnaden av staketet. Vi fick tag i samma entreprenör som byggde om raksträckorna åt oss till förra säsongen så vi har en träff redan på måndag där vi ska diskutera igenom exakt hur vi ska göra, Kjell Andersson som är arenaansvarig i Smederna till Eskilstuna Kuriren.

Tur i oturen för klubben var att det var det gamla luftstaketet och inte det nya som brann upp. Nu finns det en plan för när arbetet med den brandförstörda kurvan ska vara reparerad.

- Annons -

– Det ska vara färdigt till den 26:e (april) för 27:e kommer det nya luftstaketet (från Polen) med långtradare och killar som ska sätta upp det och då måste det vara klart.

Eskilstuna Kuriren frågar Kjell Andersson vad som händer om jobbet inte är klart den 26:e april.

– Då blir luftstaketet bara avlastat och så åker vi själva på jobbet senare och då förstår du att vi verkligen har intresse av att det kommer upp i tid. 

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna