- Annons -

Smederna har skulder till flera förare: ”Trött på att lägga ut pengar”

Smederna slutade på en sjunde oh sistaplats i årets Bauhausliga. Nu står det även klart att klubben har förarskulder.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Eskilstuna Kuriren kunde under onsdagseftermiddagen gå ut med att Smederna har skulder till i princip alla förare i klubben. Någonting som tidningen fått bekräftat från klubbens ordförande.

– Ja, det stämmer. Vi släpar efter lite och ska ha ett styrelsemöte inom kort och efter det lär vi få en klarare bild om hur mycket vi släpar efter med. Men det rör sig om några månader, säger Tobias Spångberg.

Enligt uppgifterna ska klubben ha skulder till Joel Andersson på nästan 100 000 kronor. Han vill dock inte kommentera uppifterna.

En som däremot bekräftar att klubben är skyldig honom pengar är Philip Hellström Bängs. Tidningens uppgifter är att klubben även ska vara skyldig honom cirka 100 000.

- Annons -

– Jag har inte exakt koll, men det är ganska många matcher. Min pappa hjälper till med att hålla koll på ekonomin och sköta allt det där, men man är ganska trött på det här att behöva lägga ut pengar som man inte har, säger Philip Hellström-Bängs.

Tobias Spångberg förklarar att situationen som har uppstått beror mycket på förlorade publikintäkter.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna