- Annons -

Smålänningarna tvingas lämna WO: Säsongen över

Smålänningarnas säsong är över, detta då de tvingas lämna WO i sista grundseriematchen borta mot Valsarna.

- Annons -

Smålänningarnas säsong är över. I ett meddelande på Lejonens Facebook förklarar klubben situationen.

På grund av extremt skadedrabbad trupp klarar inte vårt allsvenska lag Smålänningarna av att få ihop fullt lag till morgondagens match mot Valsarna och tvingas därför lämna walk over.

Mathias Thörnblom och några av våra utländska förare är upptagna med slutspel i sina respektive klubbar i Polen och inte tillgängliga. Emil Millberg och Casper Henriksson har skadat sig senaste veckan och igår blev även Kacper Pludra skadad. Samarbetet med Dackarna innebär att vi skulle ha Alexander Woentin tillgänglig i år men han har sedan tidigare tagit time out. Vi har helt enkelt slut på förare och med tre nya skador senaste veckan finns inte möjlighet att ställa ett komplett lag på banan.

Vi försökte igår borta mot Vargarna och kom till start med sex svenska förare för att skapa åktillfällen för dessa. Det innebar dock att vi inte nådde golvsnittet och får betala 10.000 kr i böter.

- Annons -

Walk over kostar oss ytterligare 25.000 kronor och 4 minuspoäng i tabellen och var och en förstår givetvis att det inte är vad vi önskat som avslutning på säsongen men situationen är utom vår kontroll och det är inte ansvarsfullt mot våra motståndare och deras publik att komma till match med ett halvt lag.

Detta innebär att vi kommer missa slutspelet i allsvenskan och passar därför på att önska övriga lag lycka till i avslutningen av den allsvenska säsongen.

Texten hämtat från Lejonens Facebooksida.

Adam Holman
Foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna