- Annons -

Småländsk dominans även 2024? Jag sätter en slant på det

Under den gångna säsongen togs samtliga medaljer av Smålandslag. I december ser jag ingen anledning till att det skulle förändras.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Dackarna vann guld, Västervik tog silver och Lejonen fick ett brons. Där har ni medaljfördelningen för 2023.

Även om det återstår en hel del av årets silly season så finns det ingenting som tyder på att det kommer bli några stora förändringar. Känslan är fortsatt att medaljerna hamnar i Småland även under den kommande säsongen.

Lejonen och Västervik är klara med sina trupper. Precis som förra årets så ser det starkt ut, Lejonen har en smartare trupp till nästa år. Västervik är jämnare, men frågan är om det är så mycket bättre.

- Annons -

Dackarna har två platser kvar att fylla i sin trupp. De är fortsatt starka och absolut en guldkandidat även den kommande säsongen.

Majoriteten av lagen utanför de småländska skogarna har en hel del kvar att göra innan de är klara. Jag har dock sett tillräckligt för att konstatera att om de inte värvar in några riktiga superstjärnor så hamnar medaljerna i Småland även 2024. Det sätter jag en slant på.

För närvarande har Piraterna fjärdeplatsen. Vi får väl återkomma till något form av tabelltips när alla lag är klara.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna