- Annons -

”Ska gå på det som alltid har funkat”

Piraterna tar sig an Lejonen hemma i Motala under tisdagskvällen. Då är det en sak som blir extra viktig för hemmalaget.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Innan vi kommer in på tisdagens match får Daniel Davidsson ge sin syn på årets första halva av säsongen. Piraterna som har kört sex matcher på grund av att matchen borta mot Indianerna sköts upp, ligger på en femteplats med sex inkörda poäng.

– Det har väl varit rätt så bra, eller jäkligt bra egentligen. Fram till Västerviksmatcherna där vi åkte på pumpen ordentligt, det var allt annat än bra. Speciellt hemma. Men vi har ju haft lite skador och skit, folk som inte varit tillgängliga. Har man det mot fel lag så blir det jobbigt. Det känns lite viktigt att studsa tillbaka nu, säger Daniel Davidsson till Speedwayfans.se.

Vad säger man till killarna inför tisdagens match, efter en såpass svag insats i förra hemmamatchen?

- Annons -

– Vi ska komma ihåg vad vi pratade om förra hemmamatchen. Västervik är ju inte kända för att slå av på takten, men vi körde jämnt med dem andra halvan och jag tror till och med vi vann med två. Vi ska inte göra samma misstag igen i början av tävlingen.

För att slå blir det viktigt att alla hittar rätt.

– Det kommer krävas en hundraprocentig insats från alla sju. Man kan inte ge bort någonting i början för att man tror någonting, eller ska testa någonting. Vi ska gå på det som vi vet funkar, som har funkat i alla år. Vi har startat många matcher ganska dåligt. Det har vi inte råd med mot de riktigt bra lagen, man hämtar inte in det.

Laguppställningar tisdag
Piraterna
1. Przemyslaw Pawlicki
2. Pawel Przedpelski
3. Piotr Pawlicki
4. Vaclav Milik
5. Oskar Fajfer
6. Mathias Thörnblom
7. Jonathan Ejnermark

- Annons -

Lejonen
1. Dominik Kubera
2. Mateusz Cierniak
3. Jaimon Lidsey
4. Bartosz Zmarzlik
5. Oliver Berntzon
6. Sammy Van Dyck
7. Casper Henriksson

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna