- Annons -spot_img

Se upp speedwaysverige här kommer rospiggarna!

Rospiggarna släppte idag nyheten att man har värvat ryssen Emil Sayfutdinov. Emil har inte kört i Sverige på några år men gör nu alltså en comeback på de svenska banorna. Roligt för sporten, extra roligt för de som håller på Rospiggarna. Rospiggarna kan nu ställa ett riktigt kanonlag på benen, frågan är hur ofta de kommer göra det?

- Annons - ad

Rospiggarna har ett skapligt lag. Idag gick laget från att vara skapligt till att på riktigt bli en av årets stora guldkandidater. Detta efter att ha värvat storstjärnan Emil Sajfutdinov. Frågan är dock hur ofta han kommer att vara med. För att få köra i slutspelet fodras att han är med i minst två matcher av grundserien. Vi får väl se hur mycket mer än så han är med. Det får framtiden helt enkelt utvisa. Klart är att om Rospiggarna tar sig till slutspel kommer de bli ruskigt svåra att slå. Kim Nilsson kommer snart vara tillbaka på hojen. Att ha Dudek, Sayfutdinov, Kim Nilsson och Timo Lahti samtidigt skulle göra att de flesta lagen får problem. Addera där att Rospiggarna har en väldig bredd som i kombination med en stjärna som Sayfutdinov kan bli riktigt giftigt.

Jag måste säga att jag tycker det är roligt att han är tillbaka i Sverige. Vad som skulle vara mindre roligt är om man tar hit honom för att i stort sett bara använda honom i slutspelet. Vi såg ju hur kul det blev i slutspelet förra året när i stort sett alla lagen rustade upp. Då hyllade jag Rospiggarna för att de inte förstärkte laget utan gav samma lag chansen. Jag hoppas jag kan säga samma sak när den här säsongen är slut. Jag hoppas verkligen vi får se honom så mycket som möjligt då det är en väldigt sevärd förare. Hoppas att Rospiggarna har råd att låta honom köra så mycket som möjligt.

Emil Sayfutdinov går in på snittet 1.847.

Adam Holman
Bild: Martina Ståhl

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna