- Annons -

Sayfutdinov tränar i Tyskland: ”Övertygad om att han kör för oss 2023”

I lördags tränade Emil Sayfutdinov i tyska Wittstock, hans polska klubb Torun är övertygade om att han står på startlinjen 2023.

- Annons -

Emil Sayfutdinov och de övriga ryska förarna är avstängda på grund av Rysslands invasion av Ukraina. Det står klart att ryssarna inte är välkomna tillbaka i GP-serien 2023, vad som händer i ligorna är ännu oklart.

Emil Sayfutdinov har tidigare sagt att han avslutar karriären om han inte välkomnas tillbaka till ligorna 2023. I Torun är man positiv till att situationen ska lösas.

– Vi tror och är säkra på att Emil kommer att köra för oss 2023. Jag skulle vilja lugna fansen, vi är övertygade om att vi kommer att ha honom i laget nästa år, säger Adam Kruzynski, ordförande i Toruns förvaltningsråd till Speedwaynews.pl.

Kruzynski hoppas att ett beslut snart ska vara fattat.

- Annons -

– Vi borde få ett beslut innan det polska transferfönstret öppnas. Om inte ryssarna får vara med blir det svårt att fylla den luckan. 2022 var det möjligt att köra Rider Replacement för ryssarna, så blir det inte 2023, avslutar Adam Kruzynski.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna