- Annons -

Så tänker Västerviks lagledare om Chris Holder: ” Självklart är det ett avbräck”

Som vi skrev om igår så har Västerviks nyförvärv, Chris Holder skadat sig i Polen. Nu uttalar sig klubbens lagledare Morgan Andersson i skadan.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Västervik har byggt ett namnkunnigt lag inför den kommande säsongen. Nu kommer dock ett tungt bakslag, Chris Holder har skadat nacken och blir borta i 8-10 veckor.

Till VT berättar lagledare Morgan Andersson om hur det påverkar laget.

– Självklart är det ett avbräck, men det tillhör sporten. Vi får se hur vi löser detta, om det blir riders replacement eller om vi tar in en annan förare. Vi jobbar på det, säger Västerviks lagledare Morgan Andersson.

- Annons -

Chris Holder skadade sig även förra året i samband med GP- Challenge i Glasgow. Röntgen har visat att det här dock är en helt ny skada. Det finns inget samband mellan de båda nackskadorna.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna