- Annons -

Så tänker Västervik om Woffindens skada: ”Ställer till det lite grann”

Västervik tar sig an Dackarna i ett dubbelmöte som körs dagarna efter. De båda rivalerna möts i Målilla under tisdagen, och Västervik under onsdagen.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

De båda lagen möttes i final under hösten. Men nu är det lite andra förutsättningar. Att vinna matcherna är dock fortsatt viktigt.

– Det är ju i stort sett ett nytt lag sen dess, men det är derby och match mot den största rivalen så det är klart att vi vill vinna de matcherna. Det är viktiga matcher med tanke på tabelläget också, säger Morgan Andersson till Västerviks-Tidningen.

Inför dubbelmötet har man värvat rutinerade Peter Ljung. Där hade man en plan. En plan som nu ser lite annorlunda ut då Tai Woffinden har skadad sig. Under onsdagen kommer Peter dock att säsongsdebutera för klubben.

– Planen var att han och Tai Woffinden skulle köra istället för danskarna som har sitt individuella mästerskap på onsdag. Vi har haft lite beslutsångest mellan olika alternativ då det bara är fem matcher kvar efter onsdag. Att Tai skadade sig (fraktur på armbågen) har givetvis ställt till det lite grann.

- Annons -

Det är inte säkert att man kommer agera nu när Woffinden är borta. Det beror lite på vad man får för rapporter om skadan.

– Tai opererades i söndags kväll så vi får se hur länge han är borta.

På frågan om Fredrik Lindgren kan bli aktuell svarar Morgan följande:

– Det vet jag inget om. Vi har en budget att ta hänsyn till också. Ekonomin är viktigast.

- Annons -

Laguppställningar

Dackarna
1. Brady Kurtz
2. Timo Lahti
3. Rasmus Jensen
4. Ryan Douglas
5. Dan Bewley
6. Filip Hjelmland
7. Tomas Jonasson

Västervik
1. Robert Lambert
2. Luke Becker
3. Jacob Thorssell
4. Mads Hansen
5. Max Fricke
6. Anton Karlsson
7. Matias Nielsen

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna