- Annons -

Så tänker Njudungarna om Bauhausligan

Vargarna har ansökt om att gå upp till Bauhausligan. Frågan är om Njudungarna är sugna på att göra samma sak inom en snar framtid?

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Vetlanda speedway gick i konkurs våren 2022, under årets säsong var man tillbaka i Allsvenskan. Man gick i år under det klassiska namnet Njudungarna. Trots att man vann Allsvenskan så ser det inte ut att bli en återkomst till Bauhausligan på ett bra tag.

– Jag ser inte ens en horisont på det, om jag ska vara ärlig. Vår förhoppning nu är att få in personer i styrelsen som mäktar med att ställa sig utanför den dagliga skötseln och som istället kan plocka fram strategier för framtiden. Vi som sitter i styrelsen är, tyvärr, lite likadana. Vi är “hands-on-personer”, sådana som kan arbeta med det som är här och nu, säger ordförande Mia Kristoffersson till VP.

Klubben hade en plan på när man skulle ta sig tillbaka till Bauhausligan. Den planen har dock förändrats.

- Annons -

–  Inom fyra år, var det enligt den planen. Men den planen var baserad på hur det sett ut tidigare. Att vi skulle hamna i en djup lågkonjunktur, med allt vad det innebär, fanns inte med där.

Till tidningen berättar Mia Kristoffersson att klubben antingen kommer göra ett litet plus eller gå plus minus noll i år.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna