- Annons -

Så gick det för Bewley i återkomsten

Daniel Bewley var under söndagskvällen återigen tillbaka på cykeln. På tisdag är han återigen med i Smedernas uppställning.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Daniel Bewley var tillbaka på speedwaybanan igen efter att ha stått vid sidan av i några veckor. Den formstarke britten fick en skada när han var i sitt livs form. Positivt för honom är att han inte missade så många matcher som de första rapporterna sa.

När Bewleys polska lag Sparta Wroclaw gästade Unia Leszno var han tillbaka med besked. Efter att ha nollat i sitt första heat körde han in 11 poäng på sina resterande fem heat.

Han tog därmed oerhört värdefulla poäng för sitt lag som vann matchen med 46–44. Inte nog med det, han passade även på att slå nytt banrekord.

- Annons -

På tisdag gör han en efterlängtad återkomst till smedlaget, någonting som glädjer lagledare Jerker Eriksson.

– Är han tillbaka i den form han haft hittills i Sverige så är han en viktig tillgång för oss. Det är skönt att ha honom tillbaka, säger Jerker Eriksson.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna