- Annons -

Så är läget med Rospiggarnas ekonomi – nya partnern presenterad

Under tisdagskvällen presenterade Rospiggarnas nya partner som ska rädda klubben.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

The team support är Rospiggarnas nya partner. De berättas på ett möte i Folkets hus. Norrtelje tidning rapporterade från mötet.

 Vi kommer att ta hand om hela marknadsbiten och försöka utveckla varumärket för Rospiggarna, säger Mikael Larsson, vd för The team support.

Mikael Larsson berättar hur planen ser ut framöver.

– Det ska göras affärer åt alla håll och kanter. När man ska ha att göra med Rospiggarna på marknadssidan så ska det vara lättsamt, personligt och det ska vara kul. Man ska kännas att det är värdefullt, annars har vi misslyckats.

- Annons -

För åskådarnas del kommer det inte att bli några stora förändringar. The team support kommer istället hjälpa till med att underlätta för klubbens samarbetspartners.

– Publiken kommer kanske inte att märka av oss speciellt mycket. Vi ska vara en servicekanal för alla samarbetspartners som ska få en bättre upplevelse. De ska få mer valuta för sina pengar som gör att de inte kan vara utan Rospiggarna. En del sponsrar fortfarande med hjärtat, men det blir vanligare att företag vill ha tillbaka något av värde, säger Mikael Larsson.

Per Nohr kommer att lämna sitt uppdrag som ordförande. Han berättar att han ser positivt på det nya samarbetet.

– De är ett gäng som har en bra kompetens och som kommer att jobba ännu närmare våra partners än vad jag har mäktat med. Jag har inte räckt till helt enkelt. Jag har inte sålt in en budget på tre år och vi behöver ta nya tag. Jag är den förste att säga att det här är helt rätt, säger Per Nohr, ordförande Rospiggarna.

Per Nohr berättade även att klubben gick back med 380 000 kronor. Man har även skulder på cirka en miljon kronor till förare och leverantörer.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna