- Annons -

Rutinerade föraren Masarnas huvudspår i lagledarjakten: ”Bygger ett nordiskt lag”

Masarna är intresserade av att ha Rune Holta som lagledare i klubben. Den norska polacken svarar att det kan vara intressant.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Sebastian Aldén och Anton Rosén valde båda att lämna klubben efter årets säsong. Det gör att Masarna nu är på jakt efter en ny lagledare. Något överraskande är det Rune Holta som är klubbens huvudspår. Holta som ännu inte har avslutat sin förarkarriär.

– Vi ville ha Rune Holta som förare förra året också, men då blev han faktiskt nedröstad på grund av sin ålder. Rune har mycket erfarenhet som jag hoppas att han ska föra vidare. Vi försöker bygga ett nordiskt lag till nästa säsong och vi vill gärna ha Holta som ledare för laget och för denna satsning, säger Agneta Ljungberg som sitter i klubbens styrelse till den norska tidningen Randaberg24.

Rune Holta berättar hur han ser på Masarnas förslag.

– Först och främst ska jag nu ägna några veckor åt att ta ett beslut om vad jag ska göra nästa år. Säsongen här i Polen avslutades i helgen för mitt lag PSŻ Poznań. Det var en bra säsong som slutade med avancemang och det ser vi så klart fram emot, säger Rune Holta.

- Annons -

– Ja, det kan bli intressant, men om det blir nästa säsong är något mer osäkert. Jag har inte bestämt mig, men mycket tyder på ett år till som förare i Polen, då kan en annan roll i speedway vara lämplig. Om det blir i Polen, Sverige eller i andra länder får vi se. Det är dock smickrande att vara aktuell i en sådan roll i Masarna. Det är förresten banan som jag blev svensk mästare på säsongen 2004, avslutar Rune Holta.

Adam Holman
foto: Roffe Lundstedt
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna