- Annons -spot_img

Rutinerad polack ansluter: ”Känner honom väl”

Idag står det klart att den rutinerade Polacken Tomasz Gapinski har skrivit på för Rospiggarna.

- Annons - ad

Rospiggarna har fått en oerhört tuff start på året säsong. Efter fyra raka förluster väljer klubben nu att agera. Gapinski skulle ha kört för Vetlanda i den svenska ligan i år men står sedan dem gått i konkurs utan kontrakt i Sverige.

Lagledare Peter Jansson kommenterar värvningen.

– Det är en stabil och bra förare som vi får in. Jag hade Tomasz i Vargarna för ett par år sedan och känner honom väl sedan dess. Vi vet vart vi har varandra och vi jobbar bra tillsammans så det ska bli kul att arbeta med honom igen. Med de skadeförhållandena vi har just nu kände vi att vi behövde få in en stabil kille till i laget och kanske kan få lite energi efter den tunga säsongsinledningen vi har haft, säger Peter Jansson till Rospiggarnas hemsida.

I och med att Gapinski ansluter tvingas Broc Nicol lämna laget.

Gapinski går in på snittet 1.574.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna