- Annons -

Ruggigt bra satsning från britterna – det borde göras samma sak i Sverige

Den 20 mars är det dags för mediadag i den brittiska högsta ligan. Det är första gången det händer och det är en häftig satsning.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway Bild av reklam för ESS-play.

En mediadag där alla förare i varje lag är på plats är planerad att hållas i Manchester i mars. Ett riktigt bra intiativ som kommer möjliggöra häftigt innehåll för fansen i den brittiska ligan.

Något liknande borde göras i Sverige, visst vi har upptaktsträffen, men det är inte samma sak. Där är det en lagledare och i bästa fall en förare från varje lag med. Jag hade önskat att förarna var mer tillgängliga på en sån dag. Där har britterna kommit längre, bevisligen.

Sen fattar jag att det är en ekonomisk fråga, absolut. Men kanske hade det varit möjligt att styra up någonting via Zoom eller liknande?

- Annons -

Det gör GP-serien varje år och det funkar hur bra som helst. Jag säger det naturligtvis för att jag vill få bra material till sajten. Men också för att jag tror att det hade gynnat intresset totalt sett om man fick chansen att ha mer tid med förarna och skapa bättre innehåll för speedwaysupportarna. Det gäller naturligtvis alla som skriver om speedway på ett eller annat sätt.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna