- Annons -

Rospiggarnas diss mot Pedersen: ”Pensionerad”

Rospiggarna har gjort klart med Artem Laguta för resten av säsongen. Då passade de på att skicka en passning till en förare som haft kontrakt med klubben tidigare.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Rospiggarna presenterade Artem Laguta genom att göra en video där de svajpade på Tinder efter förare som var tillgängliga. Bland annat så svajpade de förbi Greg Hancock, Emil Sayftudinov och Grigorij Laguta. Det stod ålder och titel på förarna som svajpade förbi. Det stod proffs, respektive pensionerad baserat på förarens status.

Nicki Pedersen, kör i allra högsta grad fortfarande. Men när ”Piggarna”, ”svajpade”, stod det trots det pensionerad, eller retired på danskens profil. En liten diss till föraren som hade kontakt med klubben 2020.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna