- Annons -

Rospiggarna skeptiska till Valsarnas uttalande – det händer nu kring Antonio Lindbäck

Antonio Lindbäck har testats positivt för doping. Han är nu under utredning. Då är Rospiggarnas ordförande Jonas Andersson skeptisk till att Valsarna uttalade sig så tidigt.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Antonio Lindbäck saknades för Rospiggarna, både under tisdagen och onsdagen. Anledningen var ett positivt dopingtest.

– Nyheten nådde oss i måndags då vi fick ett samtal från Antidoping Sverige. Men vi fick inga mer detaljer än att Antonio inte får tävla just nu. Sedan kom även ett brev med mer information, där fler detaljer framkom. Men vi kände inte att vi kunde springa runt och uttala oss hur som helst utan att ha på fötterna vad det faktiskt handlar om, säger klubbens ordförande Jonas Andersson till Norrtelje Tidning.

Stewe Lennartsson i Valsarna uttalade sig snabbt till VF om vad det handlade om. När Norrtelje Tidning frågade ordföranden i Rospiggarna ville han först inte svara på några frågor om det hela, Jonas Andersson är skeptisk till att Valsarna var så snabba.

- Annons -

– Jag förstår att det kan kännas dumt, men jag kan också tycka att det är märkligt hur Valsarna uttalar sig utan att veta exakt vad det handlar om. Vi ville i alla fall ha mer kött på benen innan vi kommunicerade något. Det har också varit två tuffa dagar med två matcher och vårt fokus måste ligga på det sportsliga.

Rospiggarna hoppas att Antonio ska kunna vara tillbaka snart.

– Han är ju välkommen till oss och vi hoppas att han är tillbaka snart. Vi vet inte hur länge han är avstängd och tyvärr är det också semestertider just nu, vilket kan innebära svårigheter att få fart på utredningen.

Nu ska Antonio ha ett möte med antidoping där han ska få presentera sina uppgifter. Jonas Andersson är osäker på hur länge Lindbäck blir borta. Men han konstaterar att det blir längre än en vecka. Han berättar även att man från klubbens sida jobbar för att hitta en möjlig ersättare om han blir avstängd.

”Rospiggarnas står bakom Antonio i denna process”
- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna