- Annons -

Rospiggarna jobbar på hemlighetsfullt projekt: ”Rätt steg för oss”

Rospiggarna kämpar på med sin ekonomi, nu kommer uppgifter om att klubben jobbar på ett nytt projekt.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Rospiggarna kom i år på en fjärdeplats i den svenska Bauhausligan. Det trots att man tvingades köra med sämre lag på bortaplan. Man hade ett jämnt lag som var svårt att få hål på, speciellt på hemmaplan.

– Först och främst vill jag säga att jag är stolt över förarnas och lagledarnas säsong. De har gjort det väldigt bra med tanke på förutsättningarna. Sportsligt är jag jättenöjd med hur det har sett ut, säger Per Nohr.

Nohr säger till tidningen att man har kommit en bra bit i arbetet med ekonomin. Han förklarar att man har kommit längre än vad många har trott.

- Annons -

Det är även någonting hemlighetsfullt på gång i klubben. Än finns det inte så mycket att säga om det. Men spännande är det helt klart.

– Om en vecka, den 20 eller 21 september, kommer vi berätta om en kommande satsning och utveckling av organisationen, vilket är spännande. Vi måste göra saker för att ta steg framåt och det här kommer vara en del av det. Vi har hållit på och jobbat med det här projektet i tre månader och är helt övertygade om att det är rätt steg för att ta oss vidare. Mer än så kan jag inte säga även där. Vi går ut med mer information nästa vecka, avslutar Per Nohr.

Adam Holman
Roffe Lundstedt
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna