- Annons -

Riskerade att behöva amputera sitt ben: Ger nu sitt stöd till Kudriashov

Andrei Kudriashov har diagnotiserats med hudcancer och riskerar att behöva amputera sitt vänstra ben. Nu får han stöd av vännen Grzegorz Zengota.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Under lördagen nåddes vi av den tråkiga nyheten att Andrei Kudriashov drabbats av hudcancer. Ett besked som påverkar honom på flera plan, både yrkesmässigt och privat. Ryssen tvingas på grund av det avsluta sin karriär. Han riskerar även att behöva amputera sitt vänstra ben.

Grzegorz Zengota skadade sig i mars 2019 när han körde motocross, polacken bröt fotleden och tvingades till operation. Efter operationen förvärrades situationen så att Zengota riskerade att behöva amputera benet. Efter ett mirakel slapp han att amputera benet, dessutom kunde han återgå till speedwaybanan.

I sina sociala medier går nu Zengota ut och ger sitt stöd till Kudriashov.

”Låt oss hjälpa Andrei. För inte så länge sedan gick jag från sjukhus till sjukhus från samtal till konsultation till konsultation med de bästa läkarna i Polen bara för att rädda mitt ben. Det är därför Andreis situation påverkar mig så mycket. Tack vare mina vänner inom speedwayen och de goda vänner jag hade runt omkring mig kunde jag återvända till ett normalt liv och göra det jag älskar mest.

- Annons -

Jag vann mitt svåraste lopp men jag vet att det hade varit mycket svårare utan alla fina människor runt mig. Det är därför jag ber att vi ger stöd till Andrei nu. Jag vet att du kommer att lyckas, du kommer vinna det här loppet. Det blir det andra loppet vi kör tillsammans”, skriver Grzegorz Zengota.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna