- Annons -

Regerande mästaren inför JSM:”Lär mig saker hela tiden”

Under lördagseftermiddagen är det dags för årets upplaga JSM, Casper Henriksson går in i tävlingen som regerande mästare.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Efter en fin säsong i Allsvenskan och Bauhausligan ser Casper Henriksson nu fram emot lördagens JSM i Målilla. En tävling som han vann förra året. Naturligtvis är målet att vinna även i år.

– Jag ser fram emot JSM och att försöka försvara mitt guld från förra året. Att lyckas vinna två år i rad skulle vara riktigt kul, säger Casper Henriksson.

Foto: Erik Kruse

Målilla är en bana som han åkt bra på de senaste gångerna han varit där. Frågan är om han trivs där?

- Annons -

– Jag trivs väl okej i Målilla. Det är en bana som oftast är väldigt lättkörd.

Casper har kört 13 matcher i Bahausligan för Lejonen i år. På de matcherna har han snittat 1.217 poäng per heat. Så här långt är han nöjd med säsongen.

– Min säsong än så länge har gått bra och jag känner att jag utvecklas efter varje tävling som går och jag lär mig nya saker hela tiden, avslutar Casper Henriksson.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna