- Annons -

Publikfavoriten stannar i Västervik

Bartosz Smektala är klar för ännu en säsong i Västervik. Det meddelar klubben på sin Facebooksida. 2022 blir hans fjärde år i Västervik Speedway

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Bartosz Smektala är en omtyckt förare i Västervik. Klubben skriver på Facebook att han är uppskattad av både förare och fans. Sportchef Morgan Andersson kommenterar förlängningen.

” Det var ett enkelt val att förlänga samarbetet med Bartek. Han har enbart representerat oss sedan han började köra i Sverige och man märker att klubben ligger honom varmt om hjärtat. Årets säsong var nog hans bästa i Västervik så här långt även om han hade en liten formsvacka i mitten av säsongen”, skriver Morgan Andersson i ett pressmeddelande.

Bartosz säger följande om att fortsätta i Västervik.

” Jag är glad över att vara kvar ytterligare en säsong. Årets säsong var bra för laget även fast det tyvärr inte räckte hela vägen. 2022 kommer bli ett intressant år, vi jobbar hårt för att den ska bli bättre än årets säsong”, skriver Bartosz Smektala.

- Annons -

Hans ingångssnitt blir 1.954.

Västervik 2022
Bartosz Smektala 1.954
Anton Karlsson 0.500
Noel Wahlqvist 0.500

Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

Adam Holman
foto: Erik Kruse

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna