- Annons -

Profilen om Woffinden: ”Han har varit där för länge”

Tidigare i veckan kunde Sportowefakty gå ut med att Torun vill värva Tai Woffinden till 2025. Det som en del i att försöka vinna ligan.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Värvningsplanerna av Woffinden har fått en del kritik i Polen. Många menar att en värvning av honom inte skulle förstärka Torun, snarare tvärtom.

En som däremot tror på att Tai kommer göra nytta i Torun är den före detta förbundskaptenen Marek Cieslak.

– Jag tror att det skulle vara ett utmärkt drag för Toruń och Tai Woffinden. Britten har varit tröttsam på Olympiastadion de senaste åren och behöver helt klart en omställning. Jag har intrycket att Motoarena passar hans körstil mycket bättre än banan i Wrocław. Jag är övertygad om att han fortfarande kan vara ledare för laget som slåss om det polska mästerskapet. Det är dock klart att han har varit i Wrocław för länge, medger Cieślak till Sportowefakty.

- Annons -

– De senaste åren har vi haft många exempel på förare som kommit tillbaka till livet efter att ha bytt klubb, och jag tror att Woffinden kommer att bli ännu en sådan förare. Han var i Wrocław i 12 år, han uppnådde allt, men för karriärens bästa borde han byta omgivning. Toruń är ett bra ställe för honom, eftersom den korta banan kommer att passa honom, och han kommer också att få möjlighet att samarbeta med Piotr Baron och hans landsman Robert Lambert. Om jag vore Apator-fans skulle jag hålla tummarna för att informationen stämmer. Enligt min åsikt ska Toru inte vara kräsna och de bör göra klart med Woffinden oavsett form den här säsongen. Jag vet inte om han kommer att kunna bli världsmästare, men han kan fortfarande vara en toppförare i PGE Ekstraliga – tillägger Cieślak.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna