- Annons -

Pontus Aspgren om livet efter karriären – kommer han vara involverad i sporten 2024?

Pontus Aspgren tvingades avsluta sin karriär under våren förra året. Under förra säsongen var han med runt Smederna, hur ser det ut med det i år?

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Det var efter en olycka under valborgshelgen 2022 som problemen började för Pontus Apsgren. Det blev bara två tävlingsheat till under den säsongen och när han skulle dra igång säsongen 2023 fick han ett bakslag. Såpass kraftigt att han avslutade karriären.

Pontus berättar om hur livet efter karriären har varit.

– Det har varit full fart med både familj och nytt jobb. Jag saknar tävlandet mycket men är verkligen tillfreds med mitt ”nya” liv, säger Pontus Aspgren.

- Annons -

Vad jobbar du med?

– Jag jobbar som teknisk säljare på GPA Flowsystem. Jag sitter i ett kontorshotell i Avesta och utgår därifrån men jag reser mycket och har stora delar av Sverige som arbetsplats.

Under den gångna säsongen hjälpte han till med banan och de svenska förarna i Smedernas organisation.

Den kommande säsongen kommer han fortsätta jobba med svenska förare, men på ett lite annat sätt.

– Jag kommer att vara involverad i Swedish Speedway Academy tillsammans med Linus Sundström. Det ska bli mycket roligt att kunna dela med mig av min erfarenhet till de yngre förarna.

- Annons -

Vilka lag tycker du ser starkast ut så här långt?

– Västervik och Dackarna tycker jag ser starka ut på pappret, men jag hoppas givetvis på Smederna, avslutar Pontus Aspgren.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna