- Annons -

Pontus Aspgren debuterar i ny roll ikväll: ”Roligt att vara involverad i sporten”

Som alla känner till vid det här laget så tvingades Pontus Aspgren avsluta sin karriär på grund av en nackskada. Trots det lämnar han inte sporten helt.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Pontus Aspgren har blivit en stor ikon inom Eskilstuna Smederna. Efter att ha anslutit till klubben 2017 har han kört sig in i Smedfansens hjärta. När nu karriären är över blir han ändå kvar i klubben.

– Jag ska väl hjälpa till lite med banan och de svenska förarna framförallt. Speedwayen har varit en del av mitt liv sedan jag var fem år så det är någonting jag vill fortsätta med. Tyvärr kan jag inte köra själv men jag hjälper gärna både unga svenska killar och framförallt Smederna som hjälpt mig så mycket. Det är roligt att få en sådan roll och fortfarande vara involverad i sporten, säger Pontus Aspgren till Eskilstuna Kuriren.

Pontus första match i den nya rollen blir ikväll mot Västervik.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna