- Annons -

Polacken återvänder till Rospiggarna

Szymon Woźniak har de fem senaste säsongerna kört för Vetlanda i den svenska Bauhausligan. 2022 är det Rospiggarna som gäller, en klubb han representerade 2015.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Rospiggarna presenterade idag Szymon Wozniak som ny förare för klubben till nästa säsong. 2021 blev det sju matcher i den svenska Bauhausligan med ett snitt på 2.091 poäng per heat.

Szymon Woźniak kommenterar flytten till Rospiggarna på klubbens Facebooksida.

– Jag ser fram emot att få köra för Rospiggarna igen. Jag har haft fem bra år i Vetlanda men känner att det är dags för nya utmaningar. Senaste gången jag körde för Rospiggarna var jag inte nöjd över min prestation men jag är en annan speedwayförare idag och är säker på att jag kan förbättra mitt jobb för Rospiggarna den här gången. Det är en av de bästa och mest stabila klubbarna i Sverige med toppmål, säger Szymon Wozniak.

Även lagledare Peter Jansson kommenterar värvningen.

- Annons -

– Det känns otroligt roligt att presentera Szymon Wozniak för rospiggspubliken. Det är en professionell och trevlig lagkille som är lätt att jobba med, säger Peter Jansson.

Rospiggarna 2022
Szymon Woźniak 2.091
Kai Huckenbeck 1.862
Kim Nilsson 1.835
Andzejs Lebedevs 1.717
Timo Lahti 1.714
Victor Palovaara 0.500
Daniel Henderson 0.500

Adam Holman
foto: Roffe Lundstedt
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna