- Annons -

Nu har Kim Nilsson gjort sitt val: ”Känns bra att förlänga”

Det har under en tid spekulerats i vart Kim Nilsson kommer köra den kommande säsongen. Idag står det klart att han fortsätter i Rospiggarna.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Kim Nilsson till Masarna? Den frågan har nog en och annan speedwayintresserad ställt sig de senaste veckorna. Masarna har uppgett till Avesta Tidning att är intresserad av den nyblivne GP-stjärnan, någon återkomst i Masarna blir det alltså inte.

Istället är Kim Nilsson klar för en fortsättning i Rospiggarna.

– Det känns bra att förlänga med Rospiggarna. Jag trivs väldigt bra i klubben och då det kommer bli mycket förändringar som det är redan inför GP-serien med ett i stort sett helt nytt team känns tryggheten som jag känner i klubben väldigt viktig. Det känns som att klubben börjar lite på en ny kula till nästa säsong med lite nya namn och unga killar som ansluter och där tror jag att jag kan tillföra mycket med den rutinenen jag besitter. Lyckas vi skapa en lika bra sammanhållning som vi haft tidigare så att alla drar åt samma håll tror jag att det kommer bli riktigt bra. Jag ser verkligen fram emot att träffa både publiken och alla i föreningen igen under säsongen 2023, säger Kim Nilsson till klubbens Facebooksida.

Rospiggarna 2023
Wiktor Przyjemski, 1.800
Victor Palovaara, 1.641
Kai Huckenbeck, 1.556
Kim Nilsson, 1.457
Johannes Stark, 0.500
Christoffer Selvin, 0.500

- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna