- Annons -

Piraterna tvingas till ändring – stjärnan ringde och erbjöd sig

Piraterna gör en ändring inför tisdagens match hemma mot Västervik. Maciej Janowski in istället för Oskar Fajfer.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Som ni säkert känner till vid det här laget så skadade sig Oskar Fajfer efter att han gjort en tuff satsning i matchen mellan Gorzow och Leszno. Han drabbades av en hjärnskakning. I hans ställe kommer Maciej Janowski in.

– Janowski hade sett matchen på tv och såg vad som hände. Då ringde han upp mig och erbjöd sig att komma till Motala. Han ville vara ledig egentligen. Det har varit mycket för honom och det kommer vara mycket framgent. Men det här är ändå ett gott tecken att man tar kontakt själv trots att man sagt att man vill vara ledig. Det är stort av honom, säger lagledare Daniel Davidsson till MVT.

Piotr Pawlicki sattes upp på Fajfers plats när laget släpptes, trots att tanken var att han inte skulle köra. Det är på den platsen, väst fem som Maciej Janowski nu kommer in.

Oskar Fajfer skadade sig också efter våldsamma satsningen – så är det med honom
- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna