- Annons -

Piraterna lånar förare från Indianerna

Piraterna har drabbats av en skada på Tomas H Jonasson som gör att han inte kan åka i premiären. Då väljer Daniel Davidsson att låna från Indianerna.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Sedan Tomas H Jonasson skadade sig på en träning i Polen har Piraternas lagledare Daniel Davidsson haft lite att fundera på. I en intervju med MVT berättade han sina tankar om att Tomas skadat sig.

– Han var den ende som inte fick gå sönder. Övriga hade vi kunnat köra riders för eller ersätta med någon annan förare. Men riders får vi inte köra för Jonasson, då vi bara får göra det för de fyra förarna med högst snitt, och någon förare att ersätta honom med har vi inte.

Men nu har Piraterna hittat en lösning till premiärmatchen mot Dackarna. Det blir Christoffer Selvin som lånas in från Indianerna. Selvin kommer nu att tillhöra Piraterna i minst 14 dagar.

- Annons -

I och med detta ser Piraternas premiärlag ut enligt följande:

1. Vaclav Milik
2. Jakub Jamrog
3. Oskar Fajfer
4. Marcin Nowak
5. Piotr Pawlicki
6. Rasmus Broberg
7. Christoffer Selvin

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna