- Annons -

Phill Morris får toppjobb i brittiska ligan: ”Har alltid sagt att speedway är en bra produkt”

Phill Morris som vi ser som Race director i samband med GP-tävlingarna kommer från och med i år att även vara chef över den brittiska ligan.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Phill Morris kommer att vara en upptagen man 2023, under onsdagsförmiddagen står det klart att han är klar som VD för den brittiska högstaligan. Det innebär att han kommer vara med och bestämma regler, hur tävlingarna ska optimeras och hur TV-sändningarna ska gå till.

Den roll som Morris nu får har inte funnits tidigare, han ser fram emot att ta sig an den.

– Jag har varit lyckligt lottad som har fått jobba på den högsta nivån av den här sporten. Jag har ett stort fokus på att speedway ska hålla hög kvalité, jag har alltid sagt att speedway är en bra produkt.

- Annons -

– Vi måste bara se till att paketera den rätt, jag ser väldigt mycket fram emot det, säger Phill Morris till brittishspeedway.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna