- Annons -

Philip Hellström Bängs om att bara köra i Sverige: ”Jag hoppas att…”

Philip Hellström Bängs gjorde bra ifrån sig under fredagens SGP2-tävling i Målilla. Han kör bara i Sverige i år, någonting som kanske kan förändras nu.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Masarna i Allsvenskan och Smederna i Bauhausligan, det är det som gäller för PHB såhär långt under 2024. Att köra så ”lite” har dock inte enbart varit negativt.

– Man får det lite lugnare, då kan jag vara hemma lite mer, jobba och såna saker. Självklart vill jag köra i Polen, jag är på rätt kontrakt för att kunna komma dit. Det har ändå varit ett skönt år att bara köra i Sverige, säger Philip Hellström Bängs.

Med en fjärdeplats och många fina heat i årets JVM-premiär så kan det mycket väl bli fler åtaganden.

- Annons -

– Jag hoppas att mitt resultat här på SGP2 ska kunna hjälpa mig att hitta någon klubb utomlands. Jag skulle ju köra i Polen i år, men en vecka innan allt skulle vara klart fick jag lämna Rzeszow. Nu har jag ju ett Warszawakontrakt. Vi får se vad som händer.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

  1. För 20 år sen ca fanns lagledare Christian Fridh i Vetlanda och Anders Fröjd i Piraterna. När de lagen möttes kunde man verkligen konstatera “Frid o Fröjd i depån” 😀

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna