- Annons -

Philip Hellström Bängs jagar första guldet: ”Skulle betyda väldigt mycket”

Philip Hellström Bängs är en av favoriterna till att ta hem JSM-guldet under lördagen. Det skulle isåfall bli hans första guld på JSM.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Philip Hellström Bängs har flera medaljer på JSM. Något guld har det dock inte blivit ännu. I år är siktet inställt på en guldmedalj.

– Det ska bli roligt, självklart går jag för guld. Det skulle betyda väldigt mycket då jag inte har något JSM-guld än, säger Philip Hellström Bängs.

Hur trivs du i Målilla?

- Annons -

– Det är en bana som jag trivs bra på när den är som bäst preparerad.

I Bauhausligan körde Hellström Bängs till sig ett snitt på 1.098 poäng. I Allsvenskan snittade han 2.293 poäng per heat. Det är resultat som han är nöjd med. Tyvärr för hans del så gick varken Smederna eller Örnarna vidare till slutspelet i respektive serie. Det gör att hans svenska säsong är över.

– Jag har haft en bra säsong med bra resultat i Polen, Sverige och SGP2. Än så länge är jag nöjd med säsongen. Det är tråkigt att det blev en så kort säsong för min del i Sverige, men så är det ibland, avslutar Philip Hellström Bängs.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna