- Annons -

PHB har kollat av läget – här är några förare som kan vara aktuella för Masarna

Masarna siktar på att vara tillbaka i Allsvenskan till nästa säsong. Då blir man naturligtvis nyfiken på vilka förare som kan vara aktuella för klubben.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Tidigare i veckan skrev Philip Hellström Bängs till oss i ett SMS att han gärna kommer tillbaka till Masarna om det blir en allsvensk satsning. Han gillar banan och tycker att klubben är på väg i rätt riktning.

Naturligtvis kan inte Philip Hellström Bängs vara den enda föraren i laget. Avesta Tidning har därför kollat med honom vilka förare han tror och hoppas kan var vara aktuella.

– Joel Andersson som har kört i Masarna förut är intresserad. Ett drömnamn vore ju Kim Nilsson som också har kört i Masarna tidigare och gillar banan. Men där förstår jag att det kanske kan bli svårt eftersom han bor ganska nära sin nuvarande klubb Griparna, säger Philip Hellström Bängs till tidnigen.

Joel Andersson är intresserad av att köra för Masarna. Foto: Erik Kruse

Utöver det så poängterar Hellström Bängs att det finns många Avestakillar att bygga laget runt.

- Annons -

Han hoppas på att det ska fort att komma fram till ett besked om hur det blir med Masarna.

– Det måste förstås finnas ekonomi för det också. Om det blir klart, så tror jag det är bra om det kan presenteras förare så snabbt som möjligt. Då skulle det bli lättare att få sponsorer.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna