- Annons -

Peter Ljung om återkomsten: ”Ska göra ett ärligt försök att hjälpa Vetlanda”

Peter Ljung blev under måndagseftermiddagen klar för en återkomst till Vetlanda, klubben han lämnade inför säsongen 2022. Nu hoppas han kunna hjälpa laget.

- Annons -

Vetlanda kommer 2023 att köra i Allsvenskan, då kommer hemmasonen Peter Ljung att representera laget.

– Vill man att något ska hända får man väl se till att försöka vara med och hjälpa till. Det är så jag tänker kring det här. Jag hoppas vi kan ta taktpinnen i publikfrågan i Vetlanda, locka tillbaka folket och göra något bra. Jag har fortfarande drivet och suget för att köra och ska göra ett ärligt försök att hjälpa Vetlanda, säger Peter Ljung till Vetlanda posten.

Utöver Peter Ljung så meddelar klubben att man har gjort klart med den danska 20-åringen Emil Breum. I och med det återstår två platser med snitt över 0.500 i truppen.

– Det är en bra blandning i laget. Jag känner inte alla sedan innan men tycker det här ska bli kul. Att Affe (Trofast) är lagledare är något jag gillar. Han var ju med när jag började köra knatte och jag känner honom väl. Det här är en blandning av salt och sött och nytt och gammalt.

- Annons -

Sedan Peter lämnade Västervik i Bauhausligan står han utan kontrakt i den svenska högstaligan. Han är dock inte orolig över att han inte ska hitta en ny klubb.

– Jag snackar med några klubbar i Bauhausligan. Men det är viktigt att hitta någon där de som styr har samma syn på saker och ting. Det är viktigare än ören och pengar för mig. Sedan kan jag inte köra för hur lite som helst heller, avslutar Peter Ljung.

Vetlanda 2023
Filip Hjelmland, 2.379
Gino Manzares, 2.000
Mikae Meijer, 2.000
Kevin Fajfer, 2.000
Mattias Pollestad, 2.000
Peter Ljung, 1.853
Emil Breum, 1.733
Sammy Van Dyck, 0.958
Avon Van Dyck, 0.500

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna