- Annons -

Peter Ljung klar för en återkomst till klubben

Peter Ljung körde under den säsongen för Polonia Pila i den polska tredjeligan. Nu står det klart att han återvänder till Tarnow nästa år.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Den gångna säsongen skrev Peter Ljung på sent för Pila i Polen, han blev klar för dem i slutet av maj. I år är han tidigare ute, under tisdagen stod det klart att han är klar för Unia Tarnow. En klubb han representerat under flera år tidigare.

På sju matcher snittade Peter Ljung 1.758 poäng per heat för Pila.

Kontraktet i Polen är ett så kallat Warzawakontrakt, det innebär att han inte är garanterad en plats i truppen. Däremot så är han fri att skriva på för en annan klubb under våren, han behöver inte vänta på sommarens transferfönster.

- Annons -

I Sverige är han klar för en fortsättning i Njudungarna. Han har ännu inte presenterats för någon klubb i Bauahausligan.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna