- Annons -

Peter Johansson om supertalangen: ”Vore ett välkommet tillskott”

Rasmus Karlsson hade en fantastisk säsong i år. Bland annat så blev han världsmästare på 250cc. Till nästa säsong så är det 500cc som gäller.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Rasmus Karlsson är en stor talang, 2024 blir hans första år på stor cykel. Redan nu har han skrivit kontrakt med Solkatterna i Allsvenskan. Det ser det ut som att han kan få några matcher i Indianerna.

– I min värld är det självklart att Rasmus skrivs i A-truppen redan till nästa säsong, och det är inget hinder att han skulle få chanser i A-laget om tillfällget blir det rätta. Det vore ett välkommet tillskott om hans utveckling skulle gå väldigt fort. Samtidigt ska man komma ihåg att det är en viss skillnad på bredden på konkurrensen i 250 jämfört med elitserien. Rasmus är en stor talang, men man kan inte sätta någon press eller ha några förväntningar på honom att prestera redan första året, säger Peter Johansson till Nerikes Allehanda.

Indianerna har så här långt presenterat fyra förare. Rasmus Karlsson är ännu inte presenterad för klubben.

Indianerna 2024
Patryk Dudek 2.122 (NY)
Szymon Wozniak 1.561
Krzysztof Buczkowski 1.695
Mathias Pollestad 1.250 (NY)

Tre svenskar i laget när USA tar sig an Resten av världen
- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna