- Annons -

På måndag startar stjärnornas säsong på allvar

Måndag 21 mars körs Peter Craven Memorial i Manchester. En tävling som har ett stjärnspäckat startfält.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Efter en lång vinter är det äntligen dags att dra igång årets speedwaysäsong, sakta men säkert. På måndag körs årets första tävling med riktigt starkt startfält. Därefter är vi snart igång på allvar.

En av förarna som kör Peter Craven Memorial är den trefaldiga världsmästaren Tai Woffinden. Han har tidigare kommenterat sin medverkan på sin Facebooksida.

– Det är ingen hemlighet att jag saknar de brittiska fansen, det kommer bli fantastiskt att inleda säsongen med den här tävlingen.

En annan spännande förare som medverkar är Daniel Bewley som vann tävlingen 2021. Nu är han tillbaka för att försvara sin titel. Noterbart är att samtliga förare som körde SON för Storbritannien 2021 är med i tävlingen. En unik möjlighet för fansen att se sina hemmahjältar i England.

- Annons -

Peter Craven Memorial
Dan Bewley
Max Fricke
Brady Kurtz
Adam Ellis
Nicolai Klindt
Tobiasz Musielak
Charles Wright
Chris Harris
Norick Blödorn
Jason Doyle
Matej Žagar
Niels-Kristian Iversen
Tom Brennan
Robert Lambert
Tai Woffinden

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig och mer eller mindre nödvändig för att det ska gå att lägga ner tid på detta. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna