- Annons -

Oroväckande och tråkigt – kör man mot bra motstånd så blir man bättre

Att gå igenom resultatet från Polen är inte speciellt upplyftande om man letar efter svenska förare. Det är kanske inget nytt men inte desto mindre tråkigt för det.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

49 förare från den svenska ligan som i Polen körde i den polska högsta- eller näst högsta ligan var igång i Polen under helgen. Hur många av dem var svenskar? Tre stycken. Tre av 49. Det är naturligtvis oroväckande och tråkigt. Om inte annat så betyder det att de svenska förarna kommer igång senare än övriga förare som kör i Svenska ligan.

Förvisso så blir det bättre, nästa vecka rullat tredjeligan vidare. Men visst är det oroväckande att det bara är tre stycken som kör i de två högsta ligorna. Kör man mot bra motstånd så blir man bättre, då utvecklas man. Inte speciellt konstigt. Därför är det oroväckande att många svenska förare inte får den matchningen.

Att det bara är en svensk i polska högstaligan har vi fått vänja oss vid, men att det endast är två i andraligan är på många sätt oroväckande.

Stor genomgång – så gick det för alla förare från Bauhausligan i helgen
- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna