- Annons -

Örnarna är tillbaka i Allsvenskan

Örnarna kör 2022 i Allsvenskan. Det meddelar Sveriges Radio idag. Örnarna har de senaste säsongerna enbart kört i Division 1 men nu är man alltså tillbaka i den näst högsta serien.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Idag står det klart att Örnarna från Mariestad är tillbaka i Allsvenskan. Klubben har fyra stycken SM-guld, det senaste kom 1996. De senaste säsongerna har klubben kört i Division 1, 2022 blir det ändring på det då klubben återigen är ett allsvenskt lag.

Smederna kommer att bistå Örnarna med tre förare till varje match. Det meddelar Jan-Olof Wallskog till Sveriges Radio. Jan-Olof hoppas att det här beskedet ska öka publikintresset i Mariestad.

Beskedet har tagits emot med glädje. Bland annat så skriver Valsarna på sin Facebooksida att de ser fram emot tuffa derbymatcher sommaren 2022.

Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

Adam Holman

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna