- Annons -spot_img

Örnarna är tillbaka i Allsvenskan

Örnarna kör 2022 i Allsvenskan. Det meddelar Sveriges Radio idag. Örnarna har de senaste säsongerna enbart kört i Division 1 men nu är man alltså tillbaka i den näst högsta serien.

- Annons - ad

Idag står det klart att Örnarna från Mariestad är tillbaka i Allsvenskan. Klubben har fyra stycken SM-guld, det senaste kom 1996. De senaste säsongerna har klubben kört i Division 1, 2022 blir det ändring på det då klubben återigen är ett allsvenskt lag.

Smederna kommer att bistå Örnarna med tre förare till varje match. Det meddelar Jan-Olof Wallskog till Sveriges Radio. Jan-Olof hoppas att det här beskedet ska öka publikintresset i Mariestad.

Beskedet har tagits emot med glädje. Bland annat så skriver Valsarna på sin Facebooksida att de ser fram emot tuffa derbymatcher sommaren 2022.

- Annons - ad

Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

Adam Holman

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna