- Annons -

Om knappt två månader kör vi: Helt fantastiskt

Vintern kan kännas lång och tråkig, inte minst beror det på att det inte finns någon speedway att titta på. Nu börjar vi äntligen se ljuset i den berömda tunneln.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Visst längtar man efter en ny säsong med spännande tävlingar och sevärda heat? Under vintern tycker iallafall jag att det är svårt att fylla det tomrum som uppstår med någonting annat.

Hockey är en rolig sport som jag följer regelbundet, men det räcker inte. Ingenting kan ersätta speedwayen. Jag tror att det är många som känner samma sak.

Den här artikeln grundar sig i ett konstaterade då jag vaknade i morse och reflekterade över att startlistorna till olika öppna tävlingar i mars har kommit ut. Jag konstaterade då att, det är mindre än två månader kvar tills vi har speedway i Europa att titta på.

- Annons -

Med andra ord mina vänner, nästa säsong är bara en månad bort. Är det inte fantastiskt? Vi alla vet att när försäsongen väl drar igång så hinner man knappt blinka innan ligorna drar igång.

Som vi sett de senaste dagarna så har tävlingarna i mars starka startfält.

Snart är det dags igen för det vi älskar. Jag kan knappt vänta.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna