- Annons -

Oliver Berntzon tillbaka i kvällens EM-tävling: ”Får se hur långt det räcker”

Oliver Berntzon är tillbaka när det är dags för EM-deltävling från polska Lodz. Det blev ett uppehåll på två veckor.

- Annons -

Oliver Berntzon skadade sig på träningen inför GP-challenge för två veckor sedan. Efter att ha vilat sin skadade axel i två veckor står han åter på startlinjen igen.

– Det känns skönt, att få ett uppehåll på två veckor mitt i den viktigaste delen av säsongen är inte optimalt. Axeln känns bra nu, det kommer inte vara några problem så länge jag inte står på öronen, skriver Oliver Berntzon i ett meddelande till Speedwayfans.se.

Vad har du för förväntningar på EM-tävlingen?

– Inga förväntningar, jag kommer åka dit som vanligt och ge allt i varje heat så får vi se hur långt det räcker. Lodz är en bra bana som jag har kört bra på tidigare. Jag har en bra känsla.

- Annons -
Oliver Berntzon är tillbaka efter sin skada.

Den 13 september kör Lejonen semifinal i den svenska Bauhausligan, då Oliver kört färdigt i polska ligan för i år krävs det lite planering för att hålla igång.

– Jag har hittat en öppen tävling i Tyskland som jag kommer köra fredag den 9 september. Det är bra att hålla uppe tempot lite samtidigt som det är skönt att vila axeln, avslutar Oliver Berntzon.

Inför EM-tävlingen i Lodz leder Janusz Kolodziej sammandraget, på en andraplats ligger Patryk Dudek. På en tredjeplats hittar vi Mikkel Michelsen.

Oliver Berntzon ligger på en sjundeplats inför kvällen. Tävlingen går att se via pay per view länken: http://speedwayeuro.com/en/ppv.

Startlista SEC Lodz
1. Leon Madsen
2. Piotr Pawlicki
3. David Bellego
4. Rasmus Jensen
5. Mikkel Michelsen
6. Adam Ellis
7. Oliver Berntzon
8. Patryk Dudek
9. Andzejs Lebedevs
10. Daniel Bewley
11. Vaclav Milik
12. Dimitri Bergé
13. Bartosz Smektala
14. Kacper Woryna
15. Dominik Kubera
16. Janusz Kolodziej
17. Marcin Nowak (Banreserv)
18. Jakub Krawcszyk (Banreserv)

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna