- Annons -

Oliver Berntzon: ”Skulle vara fantastiskt skönt”

Oliver Berntzon tog säsongen 2020 ett SM-silver, förra året blev det ett brons. I år är siktet inställd på guld.

- Annons -

Oliver Berntzon har inlett säsongen på ett bra sätt. I Sverige snittar han 1.960 poäng per heat för sitt Lejonen och i polska högstaligan snittar han 1.432 poäng per heat.

Även om formen är bra och målet är att vinna så vill Oliver se på det som vilken tävling som helst.

– Självklart är SM en prestigefylld tävling, men jag ser på den som vilken tävling som helst. Det är trots allt bara en tävling av lite drygt 50 på en säsong, säger Oliver Berntzon.

Hur passar banan dig?

- Annons -

– Svårt att säga, jag har bara varit där en gång, det var 2010. Det blir nog som att komma till en ny bana, men det jag minns var bra.

Oliver Berntzon har inlett säsongen starkt.

Att få stå högst upp på pallen efter att ha varit nära flera gånger skulle naturligtvis vara skönt för Anderstorpssonen.

– Det skulle vara fantastiskt skönt att äntligen få vinna, men som vi vet så är det många saker som kan hända som påverkar resultatet i en SM-tävling. Men självklart är det guld som är målet, avslutar Oliver Berntzon.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna