- Annons -

Bekräftat: Zmarzlik byter klubb i Polen

Det har i media spekulerats kring huruvida Bartosz Zmarzlik kommer att köra för Gorzow nästa säsong eller inte. Under måndagen kom svaret.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Ett minst sagt förvånande beslut är taget, Bartosz Zmarzlik lämnar sin moderklubb Stal Gorzow. Zmarzlik som bor precis bredvid arenan kommer inte att fortsätta sin karriär i klubben. Efter att spekulationerna pågått på sociala medier i flera dagar skriver nu Zmarzlik om att han lämnar klubben.

”Mina damer och herrar, kära fans. Under flera dagar i media kan man läsa en hel del rykten om min framtid. Trots att säsongen 2022 är igång och grundserien inte är över än, skulle jag vilja att ni hör förklaringarna direkt från mig. Fram till den 31 oktober 2022 har jag ett giltigt kontrakt i Stal Gorzów och jag kan försäkra er om att jag kommer att slutföra det med största omsorg och professionalism. För idag är det dock säkert att jag under säsongen 2023 inte kommer att vara en förare i Stal Gorzów. Beslutet togs efter djup eftertanke och det är verkligen inte förhastat”, skriver Bartosz Zmarzlik på Facebook.

Zmarzlik skriver även att han vill tacka klubben, fansen och ledningen för elva fantastiska år. Han förklarar också att han inte ville göra någon besviken. Han hoppas även att deras vägar korsas igen.

- Annons -

Det är inte bekräftat än men mycket talar för att den tvåfaldige världsmästaren fortsätter karriären i Lublin. Noterbart är att detta var första gången han bytte klubb i Polen.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna