- Annons -

Nu får det vara nog: Det är allvar !

Nu får det vara nog, skärp er genast. De här orden har jag skrivit förut. När jag tittar på uppställningarna till tisdagens matcher är orden ännu mer aktuella.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Speedwaysporten behöver inte fler lag som skickar B-laget till matcher som hade kunnat bli bra. Vart finns respekten mot hemmalaget när man kommer med ett C-lag mot ett lag med tre GP-stjärnor? Lägg där till att det är ett derby. Att sedan helt oförstående ställa frågan varför inte publiken kommer gör det hela om möjligt ännu mer absurt.

Jag är så oerhört besviken på hur vissa lag beter sig så att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Man har ett ansvar, ett ansvar mot supporrtar, det andra laget och publiken som betalar för att se. Vem vill betala för att se på kattens lek med råttan?

Vi måste ta tillbaka golvsnittet, helst igår. Den publik som fortfarande är kvar på arenorna är värda mer än så här. Jag säger ingenting om de som använder ett billigt lag, men snälla gör det konsekvent då. Har man inte råd att ha bästa laget i mer eller mindre samtliga matcher i grundserien, ha det inte i slutspelet heller.

Med det tänk som vissa klubbar har är jag ledsen att behöva konstatera att framtiden tyvärr ser dyster ut. Det är dags att vakna och ta tag i problemen, vem vet när den sista supportern går hem för gott.

- Annons -

Till nästa år hoppas jag att jag slipper se samma utveckling som i år, vi behöver förare som kan köra varje match, inte ett lotteri där man ibland vinner, då får man se en bra match, men har man otur får man se ett allsvenskt lag mot ett topplag i Bauhausligan.

Nu får det vara nog, det är allvar.

Adam Holman
foto: Bengt Almgren

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

  1. Tuvärr kommer de bli värre svensk speedway har inte råd med alla utlänska förare och tack vare att vi knappt har några svenskar med i lagen sviker publiken tror jag

  2. Håller fullständigt med, inte kul å vara fans längre, finns inte en chans å vara lagen trogna, både ledare å förare å förbund å klubbar från alla länder måste bli mycke bättre,,

  3. Tror i botten att publiken vill se svenska ungdomar på banan, gärna hela laget, endast då kan vi få fram en svensk världsmästare
    På sikt får lagen en bättre ekonomi å publiken kommer tillbaka som på 50talet

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna