- Annons -

Nu behövs det en stjärna – kommer det under torsdagen?

Under torsdagen kommer Vargarna att presentera nästa förare i deras trupp. Frågan är vem som ansluter?

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Vargarna har än så länge inte presenterat någon riktig toppförare inför nästa år. Jag tycker att det är helt rätt att man bygger efter sin plånbok. Men man kommer att behöva en riktig stjärna. Det är inte bara ett dyrt lag som kostar mycket pengar. Det kan även vara extremt dyrt att vara ett förlorande lag. Då tappar publiken snart intresse.

Nog för att man har en svårbemästrad hemmabana där man garanterat kommer vinna en del matcher. Men det kommer inte räcka med det. Man behöver ha minst en eller två riktiga stjärnor i laget. Några som man kan luta sig mot när matchen står och väger.

Under torsdagen ska Vargarna presentera ett nyförvärv, kanske är det just det som presenteras då. Niels Kristian Iversen och Nicki Pedersen skulle nog kunna göra en del nytta i Norrköping. Nåväl, under torsdagen kanske vi blir klokare kring hur Vargarna bygger sitt lag.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna