- Annons -

Nilsson kommer få en del att säga till om i Smedernas bygge – här är drömvärvningen

Kim Nilsson kommer vara med och diskutera kring Smedernas fortsatta lagbygge. Det finns ett namn som han gärna ser i klubben.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Kim Nilsson presenterades under onsdagen för Eskilstuna Smederna. Det visade sig att Kim kommer vara med i diskussionen kring vilket lag som ska byggas. Det finns ett namn som Kim har som drömvärvning till Smederna.

– Maciej Janowski är en bra kille, jag vet inte vart han tar vägen. Han är lugn och sansad och passar in bra i ett lag. Sen vet jag inte, alla prioriterar inte Sverige. Vissa tycker det är smidigare att köra i Danmark och vissa nöjer sig med att köra i Polen. Det är svårt det där me drömvärvning, säger Kim Nilsson under presskonferensen som livesändes av Eskilstuna Kuriren.

Maciej Janowski snittade 1.769 poäng per heat för Dackarna under 2023.

Svensken fortsätter i Dackarna: ”Kan ta rejäla kliv”
- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna