- Annons -

Nicki Pedersens svar efter hatet: ”Jag kan erkänna att jag…”

Nicki Pedersen har nyligen gett ut en bok. Efter några brutalt ärliga erkännanden har han fått ta emot en del negativa kommentarer och hat.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Nicki Pedersen är en stark profil inom sporten. Det är en förare som alla har en åsikt om. Nyligen har han gett ut en bok där han bland annat erkände att han var otrogen mot mamman till hans barn med en polsk strippa.

– Jag lärde mig av mina misstag. Det är lätt för vissa människor att luta sig tillbaka och säga att de ångrar många saker när det inte är sant. Jag kan erkänna att jag sårade vissa människor, men jag lärde mig av det. Jag tror att jag tack vare detta har blivit en bättre människa, säger Nicki Pedersen till Se og Her.

Erkännandet har lett till rubriker som har nåt långt utanför speedwayvärlden. Bland annat så skrev Expressen och Aftonbladet om dagens erkännande.

- Annons -

– Jag är inte rädd för andras åsikter, men jag ville inte skada någon. Sådana rubriker stör en viss frid. Det är en sak att läsa hela boken och en annan sak att bara läsa rubriken i media.

– Hela situationen fick mig att fundera lite, men det är som det är. Jag tog mod till mig och avslöjade vad jag gick igenom i boken. Låt folk läsa allt och tycka vad de vill om mig. Varje person har några brister, det är mitt antagande. Man kan inte skriva en ärlig bok om man inte har modet att öppna sig för läsarna, avslutar Pedersen.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna