- Annons -

Nicki Pedersen laddad för ny säsong: ”Om möjligheten kommer säger jag inte nej”

Nicki Pedersen har kämpat sig igenom en tuff säsong. Efter den otäcka smällen stod han återigen på startlinjen.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Nicki Pedersen var med om en allvarlig säsong under 2022, en olycka som många trodde var det sista han gjorde på en speedwaybana. Trots det lyckades han motbevisa tvivlarna och göra en full säsong i Polen och Danmark.

Nicki summerar 2023 års säsong.

– Säsongen 2023 har kommit till sitt slut – en säsong jag aldrig kommer att glömma. Jag kämpade mig tillbaka för att göra det som ingen trodde var möjligt efter min karriärs värsta skada. Jag började säsongen bra och lyckades plocka maxpoäng i mitt första ligamöte i Polen, säger Nicki Pedersen till Fimspeedway.

- Annons -

Nicki körde till sig ett snitt på 1.968 i den polska ligan. Ett fint resultat med tanke på uppladdningen inför årets säsong.

– Återigen slog jag tillbaka och avslutade säsongen. Om jag ska säga det själv så har jag tagit mig igenom den här säsongen ganska bra, trots min smärta och mina utmaningar jag haft sedan min skada.

Nicki genomförde en full säsong trots sin skada. Foto: Erik Kruse

Nicki kommer att lämna Holsted efter 21 raka säsonger i klubben. Trots det är han inte säker på att det är slutet på hans karriär i Danmark. Klar är i alla fall att han inte är färdig med speedwayen.

– Att behöva lämna Holsted efter 21 säsonger har varit svårt, men när en dörr stängs öppnas en ny. Jag är inte klar än och förhandlar just nu med klubbar i Polen. Om jag kommer åka i Danmark är ännu inte klart men om möjligheten dyker upp säger jag inte nej, avslutar Nicki Pedersen.

Uppgifter: Dackarna intresserade av före detta smedföraren
- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna