- Annons -

Nicki Pedersen har skrivit nytt kontrakt : ”Nya utmaningar”

Under tisdagen skulle Nicki Pedersen presentera nyheter inför 2024, nu står det klart att han har skrivit ett nytt kontrakt i Danmark.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Efter 21 säsonger i danska Holsted stod det klart att Nicki Pedersen inte skulle fortsätta karriären hos dem. Frågan var om han skulle fortsätta köra i Danmark eller inte? Nu står det klart att Nicki Pedersen kommer köra för Grindsted i den danska ligan 2024.

– Har precis skrivit på ett nytt kontrakt i Danmark med Grindsted Speedway klubb, ser fram emot nya utmaningar med klubben och teamet 2024, skriver Nicki Pedersen på Facebook.

Sedan tidigare står det klart att Nicki kommer köra för Rzeszow i den polska andraligan. Han har ännu inte presenterats för någon klubb i Sverige. Det finns dock uppgifter om att han ska vara på väg till Vargarna.

Masarna värvar dansk förare: ”Okänt namn för de flesta”
- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna