- Annons -

Nicki Pedersen bemöter kritiken: ”Jag har inte fått en krona”

Nicki Pedersen har fått hård kritik efter att han brutit kontraktet med Peterborough. Nu bemöter dansken kritiken.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

I onsdags stod det klart att Nicki Pedersen slutar att köra i den brittiska ligan. Anledningen ska vara att hans kropp inte klarar av det efter den senaste kraschen i premiärmatchen.

En anledning som inte alla brittiska fans har köpt. Därför förklarar nu Nicki läget ytterligare en gång.

– Jag kan förstå frustrationen ni känner till 100%. Jag har inte fått en enda krona för det här. Jag hoppas att det kan få alla som tror att jag gjorde det för pengarna att må lite bättre. Jag byggde två cyklar bara för att kunna köra i England, skriver Nicki Pedersen få Facebook.

Ett annat missförstånd är att Nickis polska klubb Grudziadz skulle ha stoppat honom från att köra i England.

- Annons -

– Det är inte sant, det är klart att polska klubben inte var glad över att jag kraschade igen. Men de har inte sagt någonting om att inte skulle få fortsätta i England.

– Sanningen är att jag måste vara lite försiktig efter min krasch förra året. Även om jag känner mig som 30 år i huvudet så är jag inte det i kroppen. Jag hoppas att det kan hjälpa er att förstå, skriver Nicki Pedersen.

Nicki Pedersen körde bara ett heat för klubben i år innan han tackade för sig.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna